Samarbetspartners

 

Här hittar ni några av Köttkomas oficiella samarbetspartners, fler kommer!!

tNf Profil & Design AB

FÖRETAGSPROFILERING i världsklass!


TNF är som tillsammans med Mr Köttkoma himself Christer Åsens har gjort denna webshop möjlig.

TNF Profil & design AB har mer än 50 års erfarenhet av profilreklam och profilkläder och skapar mervärden för våra kunder och deras varumärken genom proaktivt och kreativt arbete.

TNF har ett av marknadens bredaste utbud av profilreklam och är ett av de ledande profilreklam företagen i Sverige. Det ska vara en upplevelse och enkelt att handla av TNF och dom siktar alltid på högsta tänkbara servicenivå.

Om ni är ute efter sommarpresenter, julklappar till personal och kunder kontakta TNF gärna då dom har ett av marknades bredaste sortiment. Allt som finns på Köttkomas webshop kan ni som företag köpa in till ert företag genom TNF

Kontakta TNF direkt för att veta mer, www.tnf.nu

Ni är alltid välkomna in till TNF i deras showroom på en god kopp nymalet färskt kaffe! Se hemsidan för kontaktuppgifter.

 

DRYCKESTIPSET FÖR FINSMAKARE

https://www.dryckestipset.se/

 

PEPPER CARE
Vår peppar smakar gott och vi gör också gott!

Best Pepper AB driver egna pepparodlingsprojekt i Kambodja, ett land där världens bästa peppar har odlats i mer än 1000 år.

Här odlar vi vår peppar som Kambodjanerna alltid har gjort i alla tider, utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Med en grön tankegång, genom hela produktionen, kan vi stolt säga att vi levererar den bästa tänkbara pepparn från jord till bord.

Vi är dock inte nöjda med att bara leverera kvalitet och en fantastisk smakupplevelse. Vi vill också ge något tillbaka till Kambodjas befolkning.

Pepper Care är vår Ideella Förening som arbetar med sociala förbättringsprojekt i Kambodja, inom våra aktiva områden. Genom Pepper Care har vi möjlighet att hjälpa lokalbefolkningen, inklusive våra anställda och deras familjer, med en stabil och positiv social utveckling.

Vi utvärderar ständigt skolornas och vårdens status och genomför sedan skräddarsydda åtgärder vid behov. 4% av ditt köp doneras till Pepper Care utan mellanhänder. För närvarande ansvarar vi för 5 skolor där ca 2200 skolbarn får hjälp med tandhygien,tandborstningsteknik m.m. Samt att Svenska tandläkare åker till Kambodja som volontärer med jämna mellanrum för att se över barnens tänder.

KOCKUMS JERNVERK

Det är sent 1800-tal i Ronneby, familjen Kockum har precis satt igång bygget av sin nya fabrik. Planen är att tillverka kannor, hinkar och sjukhusredskap. 1893 hittar en annan produkt ut från fabriken. En produkt som helt förändrar verksamhetens framtid: Det emaljerade kokkärlet.

Kockums emaljerade kokkärl görs i flera olika färger, men det är den milda gula färgen med den tunna mörkgröna kanten längst upp som svenskarna gillar allra bäst. Det finns ingen hejd på försäljningen, och allra bäst går det på 1930-talet. Det lagas grytor som aldrig förr och den genuina designen och det hållbara materialet syns i vart och vartannat hem.

Men. Så kom 60-talet. Det svenska folkhemmet väljer plasten före allt annat. De fina emaljerade kärlen hamnar längre och längre bak i köksskåpen... Kockums Jernverk möter nedgången med nya grepp, uppdaterar färger och former med hjälp av framgångsrika formgivare som ädelsmeden Sigurd Persson och designern Arne Erkers. Men det räcker inte. Till slut åker de emaljerade kärlen ut ur de svenska köken. Produktionen på Kockums Jernverk stannar av.

Tills nu. Tiderna ändras och tur är väl det. Idag fasas plasten ut ur de svenska hushållen och det finns åter plats för kvalitet och form i köken. Därför har vi tagit vara på det bästa från 30-talet ? som det hållbara materialet och designen ? uppdaterat färgpaletten något och kickat igång Kockums Jernverk. Med vår nya kollektion vill vi ge dig inspiration och glädje i köket och frambringa en känsla kring matlagningen som du inte upplevt förut. Dessutom är det viktigt för oss att våra produkter är vackra nog att du vill låta dem stå framme, även mellan måltiderna.

Allt vi behövde göra var att vänta på vår tid. Och nu är den här, igen.

 

WIDOWMAKERS BBQ
i tillhandahåller unika kryddblandningar inspirerade utav amerikanskt BBQ.

Alla våra kryddor använder enbart naturliga ingredienser.

Allt började med grillmästarna 2015 och kryddblandningen Sweet Carolina! (kom dock enbart till den stora uttagningen på Gärdet i Sthlm, men ett intresse tändes)

Företaget Asarums IT & BBQ startades, och tillsammans med en vän Michael Dorfman (USA) skapades varumärket Widowmakers BBQ och de första kryddblandningarna såg dagens ljus.

 

Vi har många fler samarbetspartners för att läsa mer om dessa klicka på länken nedan.

https://www.kottkoma.com/